Limonlu Bar Kurabiye Tarifi

Limonlu Bar Kurabiye Tarifi

Limonlu tatları sevenlere kıtır kıtır tabanı üzerinde yumuşacık kremasıyla tek lokmalık minik tartlar✨💖Hem yapması, hem servisi hem de yemesi kolay🍽☕ Deneyin, bu lezzete kesinlikle bayılacaksınız👌 

 

KAÇ KİŞİLİK
6-8 Kişi
HAZIRLANMA SÜRESİ
15 Dk.
PİŞİRME SÜRESİ
30 Dk.

HAZIRLANIŞI

  • Sable hamuru için tüm malzemeleri karıştırın.
  • Hamur yoğurulduktan sonra 6 mm kalınlığında açıp fırın tepsisine alın. 
  • Çatalla delikler açıp önceden ısıtılmış 170 derece fırında 10 dakika pişirin. 
  • Limonlu sos için tüm malzemeleri mikser yardımıyla çırpın.
  • 10 dakika pişen sable hamurunun üzerine yayın.
  • 170 derecede 20 dakika pişirin. 
  • Fırından çıkan limonlu bar kurabiyeyi buzdolabında soğutun.
  • Üzerinda marmelat veya balı marmelat kıvamında sulandırıp kullanabilirsiniz.
  • Hindistan cevizi serpin. 

TARİF GÖRSELLERİ

Sinangil Ekstra

Ürünler, tarifler, medya yansımaları ve daha fazlası Sinangil Ekstra’da!