Sinangil’den yok artık dedirten
lezzet dolu bir yenilik!

Sinangil’in gluten içermeyen,
hazır ekmek ve atıştırmalık çeşitleriyle
hayat glutensiz de güzel.

SİNANGİL’DEN
HAZIR ATIŞTIRMALIKLAR

Sinangil’in gluten içermeyen tatlı ve
tuzlu hazır kurabiye çeşitleriyle
bundan böyle kurabiyesiz geçen bir hayat YOK.



GLUTENSİZ EKMEKLER HAZIR
SİZ HAZIR MISINIZ?

Sinangil’in pratik lezzetleri glutensiz hazır ekmekleri
YOK satıyor.

Bir an önce deneyin, hazır ekmek ürünleriyle
hayatınıza lezzet katın.

SİNANGİL’İN GLUTENSİZ
ÜRÜNLERİ NELERDİR?

Sinangil, glutensiz un, karabuğdaylı glutensiz un, glutensiz un plus ve düşük proteinli/glutensiz nişastalı karışım ürünlerini içeren glutensiz un grubuna ek olarak glutensiz ekmek ve glutensiz kurabiye gruplarını piyasaya sürmüştür. Glutensiz ekmek grubunda Karabuğdaylı Baton Ekmek, Dilimli Tost Ekmeği, Sandviç Ekmeği ve Hamburger Ekmeği; glutensiz tuzlu kurabiye grubunda Zerdeçallı-Kırmızı Biberli Kurabiye, Susamlı-Çörek Otlu Kurabiye, glutensiz tatlı kurabiye grubunda ise Kuş Üzümlü Kurabiye ve Hindistan Cevizli Kurabiye bulunmaktadır.




GLUTENSİZ ÜRÜNLERİ
KİMLER TÜKETEBİLİR?

Gluten intoleransı olan kişiler, huzursuz bağırsak sendromu olan kişiler ve sağlıklı beslenme adına gluten içermeyen ürünleri tercih eden kişiler Sinangil ürünlerini rahatlıkla kullanabilir.

ÇÖLYAK
(GLUTEN İNTOLERANSI)

Çölyak, başlıca buğday, arpa, çavdar, yulaf gibi tahıllarda bulunan gluten proteinine karşı genetik olarak duyarlı kişilerde görülen bir ince bağırsak hastalığıdır. Çölyak olan birey gluten içeren bir ürün tükettiğinde ince bağırsaklarda alerjik reaksiyonlar çıkar ve bunun sonucunda vücutta çeşitli rahatsızlıklar oluşur. Gluten intoleransına (Çölyak) sahip bireylerin glutensiz beslenme diyeti uygulaması gerekmektedir.




GLUTENSİZ ÜRÜNLERİN
ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Glutensiz unu Türkiye’de ilk üreten marka olan Sinangil, ürün güvenliğini maksimum seviyede tutmak adına, tüm hammadde ve nihai ürünleri her aşamada düzenli olarak analiz etmekte ve tamamen tecrit edilmiş tümüyle kontrollü bir alanda üretimi gerçekleştirmektedir.

Sinangil nihai ürünlerde arzu edilen niteliklerin ortaya çıkması için en uygun un formülüne sahiptir. Sinangil, glutensiz nihai ürünlerin arzu edilen lezzete kavuşması için 1 yılı aşan bir Ar-Ge süreci yürüterek özel bir un geliştirmiştir. Sektörde bulunan birçok glutensiz üründe görülen kuruma, parçalanma ve lezzet eksikliği problemleri, Sinangil tarafından geliştirilen özel un sayesinde tamamen giderilmiştir.

Sinangil Ekstra

Ürünler, tarifler, medya yansımaları ve daha fazlası Sinangil Ekstra’da!