Buğday Ruşeymi
"Her değirmenin bir sırrı vardır."
Buğday başağının embriyo kısmından elde edilir. Vitamin ve mineral deposudur. E ve B vitamini bakımından oldukça zengindir. Kolesterolün düşürülmesinde, bağışıklığın güçlendirilmesinde etkilidir.
İçindekiler:
Buğday Ruşeymi
Kullanım Yerleri:
Buğday ruşeymini direkt ya da süt, bal, yoğurt, kahvaltılık gevrek gibi gıdalarla karıştırarak günün her saatinde tüketebilirsiniz. Ekmek, kek, çorba, salata ve hamur işlerine katarak ürünlerinizi lezzetlendirebilirsiniz.
Besin Öğeleri (100 gr için)
%RDA
Enerji(Kcal/Kj) 360/1530  
Protein(g) 23  
Toplam Yağ (g) 10 15
Doymuş Yağ (g) 2 8
Toplam Karbonhidrat (g) 52 17
Diyet Lif (g) 13 53
Sodyum (mg) 12 1
Kolesterol (mg) 0 0
günlük ihtiyacı karşılama oranı
Değerler ortalama olarak verilmiştir.


















250 Gramlık Ambalajlarda...